12 Mart 2016 Cumartesi

MEVLANA YAŞASAYDI, psikiyatrlar onu da akıl hastahanesine kapatır mıydı?



Psikiyatrlara bakarsak, Mevlana'nın bile akıl ve ruh sağlığı hiç de iyi değildi. 

Öyle ise biz kimi dikkate alacağız?

Bu yazı hayatınızı değiştirebilir!

        Psikiyatrinin tam 365 farklı hastalık tanımlaması bulunuyor ve bunların birçoğu Mevlana’da bile bulunuyor. Üstelik Mevlana'da bile bulunan bu haller, nesiller boyu çok çeşitli toplumların insanları tarafından üstünlük olarak kabul ediliyor iken henüz çok yeni olan sözde bilim psikiyatri öylesine çığırından çıkmış ve güç odaklarına hizmet eder bir durumda ki, en sağlıklı insanların bile yaşayabileceği insani halleri de hastalık sınıfına sokuyor. Tabii ki hemen ardından da ilaç kullandırıyor.

        Bu hastalık tanımlamalarını Amerikan Psikiyatri Derneği (APA) yapıyor. Söz konusu ilaçları ise bu derneğin arkasındaki güç olan Siyonist ilaç firmaları üretiyor. Bir yılda yüz milyar dolardan daha büyük bir meblağı, reklam giderlerine harcayabilecek kadar büyümüş bu ilaç firmaları, ruhi ve akli sahada hiçbir faydası bulunmayan bir ilacı geliştiriyor ve sözde bilim psikiyatrinin sözde uzmanları da bu ilaçlar satılabilsin diye tamamen uydurma hastalık tanımlamaları yapıyor.

         APA bir hastalık tanımlaması yapınca, peşi sıra dünyanın dört bir tarafındaki sözde hekim özde sadece bir danışman olan psikiyatlar da itirazsız APA'ya tabi oluyor. Örneğin daha düne kadar "eşcincellik" ciddi bir hastalık kabul ediliyor iken şu anda psikiyatrlar tarafından hastalık olarak tanımlanmıyor. Neden hastalık olarak tanımlandığı da, sonra ne olup da birden hastalık tanımları arasından çıkarıldığı da, insanları ikna edecek surette açıklanamıyor, izah edilemiyor. Geçtiğimiz 60 yılda başka hiçbir hastalık kategorisinde psikiyatrideki kadar artış olmadı.

         Kurulan bu sömürü çarkında her şey bir takım güç odaklarının istediği şekilde yürüyor. Bu alanda her yıl trilyonlarca dolar, evet trilyonlarca dolar vurgun vuruluyor. En çok silah satan ikinci ülke Rusya, bir yılda 80 küsur milyar dolarlık silah satınca herkesin tartışma konusu oluyor ama ilaç firmalarının bundan çok daha yüksek miktarı sadece reklamlara harcadığı gerçeği kimseye duyurulmuyor. Şu anda dünyada yüz milyonlarca insan, uzun yıllardır psikiyatri ilaçları kullanıyor ve hiçbiri tedavi olamadı, olamıyor. Şu şartlarda tedavi olmaları da mümkün görünmüyor. Bu yüz milyonlarca insanın ve bu çarka yeni yeni katılacak daha milyonlarcasının, bu sarsıcı gerçeklerden haberleri yok. 



         Şimdi ise dünyanın saygın üniversitelerinden, psikiyatri sahasında uzman olan saygın bilim adamları, bu yaşananlardan rahatsız ve psikiyatrinin gerçek bir bilim dalı olmadığını, ilaçlarının bir işe yaramadığını ve üstelik bu ilaçların intihara bile sebep olan korkunç yan etkileri bulunduğunu anlatıyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder